Saturday, 19 October 2013

Why must you ?!

Again and again, i fall in love with you -.- harhar. Aku taknak perasaan tu. tapi kenapa? day by day aku makin rasa hati kau. day by day aku makin nak kita yang dulu. kenapa aku berharap kau?
dulu aku ingat aku dah buang kau jauh-jauh. tapi takdir macam ingin dekatkan kau dan aku.
mimpi dan realiti aku sentiasa ade kau.

aku selalu mimpi kau. kenapa ?!
dari sambung study sesama, pastu kau porposed aku, pastu kita khawin, kita ade anak. APA SEMUA INI?! ye. mimpi memang mainan tidur. tapi kenapa jelas terpapar wajah kita dalam mimpi tu. kenapa bukan orang lain?!

dulu aku jugak ingat. bila aku tahu ade orang lain suka aku. aku ingat aku boleh suka orang tu. tapi sorry, hati aku tak pernah suka orang lain. jujur aku takde crush. aku tak minat ramai orang macam mana perempuan lain kat luar sana yang sampai Crush dekat 30 ORANG ! aku tak tau macam mana nak ade perasaan tu.

mungkin hati aku dah mati.
mati untuk kau.
aku tipu semua orang.
semua.
tapi aku tak boleh tipu diri aku.
aku tak boleh hilangkan perasaan tu.
aku cuba. sentiasa. tapi setiap masa orang cakap pasal kau dekat aku :/
how can i forget you?
how can i hate you?
how can i throw you from my heart?
i try, but i can't.
I'M FAIL !

ugh!


memori!
memori indah itu, memori pahit itu. 
aku simpan dalam ingatan aku.
dari kita try tackle each others sampai kita couple sampai kita putus.
aku ingat.
aku tak sedih kita putus. 
aku cuma kecewa dengan keputusan kita.

bodoh.
tak fikir panjang.

DAN.
sekarang aku ingat apa yang aku buat betul. tapi apa yang aku fikir, SALAH. Aku silap. Aku tak tau nak mulakan macam mana lagi. sebab dulu aku ingat dengan aku biarkan kau dengan pilihan kau sendiri aku akan bahagia sebab kau bahagia. tapi aku tak sangka. aku dah start sakit hati -.- bodohnya aku sekali lagi

HA HA. SUDAH. CUKUP. 
AKU TAK SUKA KAU! Sebab apa?
sebab aku takut. 
takut untuk suka kau.
takut untuk tak diterima.


2 comments:

Pyka Zamberi said...

hmm..sabar je laa..aku ade sorang je crush..perjalanan kita pun jaug lagi kan..

MiraAdilah said...

haha. tak kisah sangat senarnya cuma bila orng ingatkan jadi sakit hati. kalau org tak ingat kan takde pape ;)