Tuesday, 8 October 2013

Lucky but Unlucky

Hai. yeah semua sedia maklum yang batch 98' dah bebas dari PMR!!! Lucky me and friends. so now no stress with the books again. Haha. Relax for awhile. buang dan hapuskan semua buku2 tu khamis ni pastu enjoy aktiviti- aktiviti Pasca PMR sampai School Holiday ! yay yay and yay! But i'm sad... how does my result goes ? I Wish I Hope i can get straight A'.. I'm done Try.. I'm done pray.. and i will Tawakal :D You guys please pray for me. i'm appreciate it so muchhh! :*

ok now. Bad Luck. My phone missing, My iPhone My Hunnybunny T^T This is too Sad ='( Macam mana nak bagitau Ayah aku yang phone aku hilang?! Macam mana dengan gambar2 dalam phone tu. Macam mana dengan kenangan-kenangan dalam phone tu. Argh! dah lah twitter, facebook, Blog, Whatsapp, Wechat, Line, Instagram, keek semua aku tak logout !!!! And paling sedih my freehair picture !! Ya Allah lindungilah Aurat ku :'( Tolonglah sesapa yang jumpa or nampak orang lain pegang or whateverlah tolonglah pulang... ke nak aku buat siapa dapat pulangkan phone aku dengan keadaan yang selamat dan takde rosak aku bagi RM 20 ? haha k tak lawak *Nangis* korang tolonglah pulang. dosa tau ambil barang orang :( pulangkan ok? thankss.. Ok bye *SambungNangis*

No comments: