Wednesday, 23 October 2013

Awesomeness day ever (Pasca Pmr)



Haha, okay here we go!! Aktiviti pasca PMR hari ni memang superb ! Sayang Ahli kumpulan "Oscarian" Sayang Mr Max and He Handsome Cutie friend's Mr Lange :D

Mr Max, Mr Lange


Ha ha. okay bukan nak cerita pasal Mr MakSalleh ni ect..
Sebenarnya rugi gila siapa yang tak datang sekolah hari ni (form3) RUGI!
sangat2 rugi you know!! Aktiviti die sangat extreme! lagi extreme dari explorace :b betul tak tipu..
and paling best sebab kali ni kiterang PILIH GROUP SENDIRI !! And group kami sangat AWESOME! thanks Mea,Shaliza,Saifullah,Syafiq,Bena,Izzah,Izzat and Gursh because being too GREAT! 

first, kiterang kene pilih pasangan, one of us is Jelly and another is buttercup. And ofcourse i'm choose Mea for being my Buttercup :* hikshiks.. Then The sad of this part is sebenarnya pasangan tu kena berpisah :< All buttercups is One team and All Jelly is One team. so aku and mea terpisah... T^T

lepas tu dah ade group tu kitaorang main teka siapa sebalik kain.. ala sebenarnya lupa apa nama game tu xD
haha tapi memang best. saingan yang sangat hebat dari kedua2 group yang paling tak boleh tahan si Saifullah tu lah xD orang suruh sebut nama dia pergi "haaaaaaaa!" lol ever .

pastu kitaorang main.. "dancing like a monkey!" okay ni memang super duper extreme!! Perempuan Sangat tidak boleh buat.. God! tolonglah.. siap debate lagi dengan Mr max sebab kenapa Girl tak boleh buat xD OMG OMG! haha pastu Mr Max mengalah terus suruh main Game "Simmon Said" xD Ohh shoo Gentleman :D

haha okay then Mr Lange datang. pastu kitarang main... 
Example : Choose 4 person and Crying like a baby.. (lupa juga nama game ni)

and the winner is Bena, Syafiq and Izzah! Wuu Wuuuuuu and dierang dapat coklat.. tapi dierang bagi kami "Oscarian"  thanks weh! 

pastu team oscarian bergabung Meletop! haha. pastu buat mascot pastu lukis2 kat keliling dewan (vandalisme habis) haha... okay tak tau nak cerita apa lagi tapi oscarian memang the booms! Till we Meet again!

 


Love, Me <3







No comments: