Thursday, 6 September 2012

kita tak sedar



Kadang-kadang kita tidak pernah sedar.. Kita tidak pernah tahu bahawa ada orang yang sentiasa ambil tahu pasal kita..dia intai kita dalam senyap..dia bukak wall kita setiap hari untuk tengok post terbaru...dia tengok semua gambar kita dalam album...dia tengok semua tanpa tinggalkan sebarang kesan dan jejak...dia baca setiap post kita hanya sekadar membaca tanpa sebarang reaksi...dia dengar setiap masalah kita walaupun masalah itu tentang kita dan kekasih kita...dia siap cadangkan lagi jalan penyelesaian yang membina,walaupun kadang-kadang hatinya terluka...dia ambik berat dan ambil tahu tentang kita...sampai suatu hari dia tidak ada bersama kita dia menyepi seketika dan kita merasa ketiadaannya kita sunyi tanpa dia kita rasa ada yang kurang dalam hidup tanpa gelak ketawa bersamanya itulah sebenarnya yang bernama CINTA kadangkala sukar membezakan antara SAYANG dan CINTA , antara KASIH dan SAHABAT , antara KEMAHUAN dan KEPERLUAN kerana kita tidak pernah sedar apa yang melintas di ruang masa.. Tapi ini adalah relitinya :)

Wednesday, 5 September 2012

psst... JANGAN BACA! ini post gedik


kenapa aku sedih sekarang ni ? aku baru jatuh hati kat die . tetiba rasa susah sangat nak lepaskan . even , die still tak tau aku suka die .. tpi cara aku . die tak perasan ke yang aku suka dia ? lol. act , aku selalu gadoh dgn die, and ramai orang ckp die suka aku ? ishkk yeye je -.- but he make me want to cry :'<

Saturday, 1 September 2012

Padan muka aku -..-


disebabkan aku terlalu sebok dengan latihan pentomentari aku untuk kemerdekaan pada 31 ogos harituh, membuatkan banyak hari aku tak masuk kelas . and see ! Omg Omg keputusan aku teruk gila boleh ? Nasib baik nie ujian. kalau tengah tahun ? akhir tahun ? PMR ? SPM ? huuh matilah nakk .. okay lepas nie aku kena belajar cara untuk focus banyak bende dalam satu masa .